Gyakran ismételt kérdések

Hol szállhatok be?

A DUNABOAT motorcsónakja Budapest legszebb, legmodernebb Duna-parti kikötőjében található, a Kláris Irodahajó (útvonal tervezés) kikötőjében.

A gépjárművel érkezőknek kényelmes parkolási lehetőség van, ami díjköteles, közterületen, de biztonságos helyen lehetséges.

A kikötőben kulturált tisztálkodási lehetőség (mosdó és WC) is rendelkezésre áll.

Milyen hajóval megyünk?

A kapitánnyal együtt 10 fő befogadására alkalmas BAYLINER E7 (Bayliner Link) hajótest, elegáns hófehér hajóbelsővel, Mercury F150 típusú 3000 köbcentiméteres, 150 lóerős motorral felszerelve.

Hajónk minden, törvény által előírt feltételeknek és a biztonságos személyszállításhoz elengedhetetlen felszereltségnek megfelel. Ezen kívül pedig, akár a teljes utasteret eső és szélvédetté tehetjük, ha bérlőinknek erre van igénye.

DunaBoat
Ki a kapitány?

Derekas Szabolcs Budapesten született. Gyermekkorától kezdve minden tavasztól-őszig a Duna partján töltötte szabadideje nagy részét. A vízi élet kajakozással, csónakázással kezdődött, majd folytatódott a motorcsónakázás szenvedélyével. A kapitány komoly sport múlttal rendelkezik, versenyszerűen vívott, az elmúlt években pedig az úszás lett a hobbija. 2017-ben részt vett a budapesti Masters világbajnokságon 200 és 400 méteres gyorsúszásban. Szabolcs több, mint 10 éve rendelkezik hajóvezetői vizsgával. Mellette maximális biztonságban érezhetjük magunkat a hajóban, amit nyugodt, ugyanakkor határozott személyiségével is biztosít.

Igazi gyermekkori szerelemmel és lelkesedéssel indul minden hajótúrára, legyen az családi, baráti, vagy üzleti jellegű!

Élmény vele a hajózás, motorcsónakázás!

Derekas Szabolcs
Mennyibe kerül a hajó bérlése kapitánnyal együtt?

Hajóbérleti díj bruttó:

39.900 Ft/ óra 2 fő
49.900 Ft/ óra 3-5 fő
59.900 Ft/ óra 6-9 fő

Mit kapok a pénzemért?

A lefoglalt időpontban a DunaBoat hajója a kapitánnyal együtt a rendelkezésére áll a biztonságos hajózásnak megfelelő állapotban. A túra során egy-egy kedvelt látványosság előtt megkérheti a kapitányt, hogy lassítson, vagy állítsa meg a hajót, hogy gyönyörködhessen és fotókat, videókat készítsen. Lehetősége lesz igénybe venni díjtalan szolgáltatásainkat.

Milyen ingyenes szolgáltatásokat vehetek igénybe?

Díjtalan szolgáltatásaink:

  • FREE WIFI
  • ajándék 360 fokos videofelvétel az Ön saját budapesti hajótúrájáról (kb 5 perc)
  • hűtött szénsavas és szénsavmementes ásványvizek
  • Kérjük,  töltsék le telefonjukra az ingyenes Pocket Guide alkalmazást a Google Play és az App Store áruházakból. Ennek segítségével magyar, angol, német, olasz és kínai nyelven hallhatnak alapos, érdekes és történelmi információkat a túra alatt látott nevezetességekről.

Hol, hogyan tudom lefoglalni a hajót?

A DunaBoat weboldalán tudja lefoglalni, és a hajóbérleti díjat biztonságos, PayPal felületen kifizetni – ITT FOGLALHAT.

Hányan tudunk részt venni a lefoglalt programon?

A hajó 10 személyes, így maximum 9 fő vehet részt a programon.

Rossz az idő a lefoglalt időpontban, mit tehetek?

A hajónk eső és szél ellen teljesen védetté tehető, így az eső vagy a szél nem befolyásolja városnéző túra élményét. Nem megfelelő időjárási körülmény, ha lefoglalt időpontban az OMSZ (Országos Meterológiai Szolgálata hajózási útvonalra II. fokú viharjelzés riasztást adott ki. Részletesen az Általános Szerződési Feltételekben olvasható.

Nem megfelelő a kifizetett, lefoglalt időpontom, visszakapom a pénzem?

Hajó bérleti díjat csak abban az esetben térítünk vissza, amikor a Meteorológiai Intézet előrejelzése a kiválasztott időpontra hajózásra alkalmatlan időjárást jelez, vagy nekünk felróható okból hiúsul meg a túra.

Semmilyen egyéb esetben nem áll módunkban pénzt visszafizetni. Részletesen az Általános Szerződési Feltételekben olvasható.

Milyen öltözetben jöjjek?

A Duna vízén menetközben megváltozik a hőérzet, ezért érdemes melegebb ruházatot is hozni. Lehetőleg lapos, puha talú cipőben, kényelmes ruházatban jelenjenek meg a részvevők.

Pin It on Pinterest